Nieuwsbericht

INNOW faciliteert een boeiende bijeenkomst over spraakgestuurd rapporteren.

Spraakgestuurd rapporteren

Na het succes van de Inspiratie Meet-Up op 6 april, georganiseerd door de InnovatieFabriek van Drechtzorg, vond er een vervolgbijeenkomst plaats met als thema ‘Spraakgestuurd rapporteren’. Deze bijeenkomst was begin mei in het Zorginnovatie Centrum van INNOW, gelegen op het Leerpark in Dordrecht.

Tijdens deze bijeenkomst vond er een waardevolle uitwisseling van kennis plaats, met onder andere bijdragen van leverancier NEDAP en zorginstelling Yulius. Verschillende onderwerpen en vragen kwamen aan bod, zoals: Wat houdt spraakgestuurd rapporteren precies in? Welke applicaties zijn er al op de markt en hoe goed functioneren ze? Zijn er privacy- en gegevensopslagkwesties waarmee rekening moet worden gehouden bij het gebruik van spraakgestuurd rapporteren? In welke situaties kan spraakgestuurd rapporteren echt toegevoegde waarde bieden?

De InnovatieFabriek heeft aangekondigd dat er een vervolg op deze bijeenkomst zal plaatsvinden. Als je geïnteresseerd bent om hierbij aanwezig te zijn of als je vragen hebt over dit onderwerp, neem dan gerust contact op met Brenda van Zeeland, de innovatiecoördinator van de InnovatieFabriek.