Nieuwsbericht

Inspiratie Meet-Up ‘digitale dagbesteding’ druk bezocht

Innoveren in de zorg is hard nodig, maar kent ook vele uitdagingen. Want hoe kom je nu van een pilot tot echte implementatie? De Innovatiefabriek Drechtzorg, WGV Zorg & Welzijn en INNOW organiseerden donderdag 6 april 2023 de tweede Inspiratie Meet-Up.

Bekijk hieronder het korte video verslag:

 

Joyce van Evert (locatiemanager bij Gemiva) is vanuit haar studie betrokken bij digitale dagbesteding. Zij heeft dit uitgerold binnen Gemiva en nam ons mee in de verschillende vormen, ervaringen en uitdagingen bij opschaling van digitale dagbesteding. Na het mooie verhaal van Joyce, logden we in en waren welive getuige van de digitale dagbesteding van Gemiva.

Na de oproep van Brenda van Zeeland (Innovatie-Fabriek) om meer te doen in de regio rond ‘spraakgestuurd rapporteren’, pakten Claryanne Bakker en Emma Anderson van Het Parkhuis het stokje over. Zij deelden hun ervaring met de zogeheten Verbeterlabs. Een project wat in de regio Drechtsteden loopt in samenwerking met het Conforte Innovatielab.

Het was weer een mooie bijeenkomst waar veel kennis en ervaring rond zorgtechnologie en innovatie binnen de regio Drechtsteden is gedeeld!
Volgende Inspiratie Meet-up staat gepland op donderdag 22 juni.