9 mei 2023 - Dordrecht

Theatervoorstelling speciaal voor zorgprofessionals (gratis)

Op 9 mei vindt de theatervoorstelling โ€˜Jij maakt de zorgโ€™ plaats, speciaal voor medewerkers in zorg en welzijn uit de regio Zuid-Holland Zuid. Georganiseerd door de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn ZHZ in samenwerking met toneelgroep de Waardenladers โ€“ allen uit de zorg. De show is een ode aan het mooie beroep zonder onze ogen te sluiten voor de uitdagingen, nu en in de toekomst. Heb jij je kaartje al gereserveerd?

Deze voorstelling(en) zijn speciaal bedoeld voor professionals in zorg en welzijn (Zuid-Holland Zuid). Samen met je collegaโ€™s uit de regio kun je een interactieve show bijwonen die gaat over โ€˜anders kijken, anders denken en anders doenโ€™. Een ode aan de hardwerkende professionals die zorg leveren aan een groeiende groep mensen die dat nodig heeft. Een voorstelling die raakt, maar waar ook gelachen mag worden.

De voorstelling die normaal โ‚ฌ 19,50 kost, wordt gratis aangeboden door Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid en wordt verzorgd door WaardenLaders, mensen die zelf uit de zorg komen.

Ben jij erbij?
Reserveer een van onderstaande momenten alvast in je agenda.

โžก๏ธ ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿต ๐—บ๐—ฒ๐—ถ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฐ.๐Ÿฏ๐Ÿฌ-๐Ÿญ๐Ÿณ.๐Ÿญ๐Ÿฑ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ
โžก๏ธ ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿต ๐—บ๐—ฒ๐—ถ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿต.๐Ÿฌ๐Ÿฌ-๐Ÿฎ๐Ÿญ.๐Ÿฐ๐Ÿฑ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ

Aanmelden en meer info op de website van WGV Zorg & Welzijn.